torstai 16. huhtikuuta 2009

Sohwi 9.4.2009

Sohwi löytyy yläkaupungilta, läheltä yliopistoa. Jonka läheinen sijanti näkyy mielestämme aika hyvin Sohwin asiakaskunnassa. Tunnelma on boheemi ja välillä vaikuttaa siltä ettemme kuulu joukkoon. Pitäisi siis olla vielä opiskelemassa, jotta sulautuisimme parammin Sohwin asiakkaisiin.

A ja T olivat kahden liikenteessä. Ruokalistat ovat tehty vanhan LP:n levyn kansien näköiseksi ja tyylisiksi. Listat ovat vaikeasti luettavat ja voipi olla että moni meitä vanhempi on ymmärrystä vailla listaa lukiessaan. Käytetty kieli listassa oli Lontoon maan kieli, sekin voi vaikeuttaa osan luetun ymmärtämistä. Me kuitenkin löysimme seuraavat annokset.

A: Chicken burger 11,40 €
T: Sohwinpannu 14,40 €

Talon viini 3 € lasi ja iso siideri 5,60 €.

Henkilökunta on vähän hompsuista, heillä on yhtenäiset työasut ja nuorekasta väkeä työskentelee ainakin salin puolella.

Hinnat ovat edulliset, annokset reilun kokoiset ja ruoka ihan ookoo maistuvaa. T:n annos oli kuin kotona tehtyä ja vähän "pommiin" mennyttä.

Tunnelma Sohwissa on pubimainen, oikein perinteinen brittipubimainen. Ruokapaikaksi ehkä liian nuhjuinen. Asiakkaita oli paljon, josta johtui pitkä ruoan odotusaika. Saimme odottaa ruokaa lähes 45 minuuttia. Tästä tarjoilija ei mainnut mitään ruokaa tilatessa, vai kuuluuko se tähän ravintolaan tuo odottaminen? Muu tarjoilu hoitui kyllä varsin jouhevasti.

Grande totale:
- Ketjumaista ruokaa, ei näytä miltään
- Nuhjuinen fiilis
- Isot annokset
- Enemmän pub, kuin ruokaravintola
- Nuorekas tunnelma
- Pitkä ruoan odotusaika
- Vaikea lukuinen ruokalista

Arviointi:
Henkilökunta ***
Hinta-laatu ***
Sisustus **
Palvelun nopeus **
Ruoan maku ja ulkonäkö ***

Sohwi ***

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Samanlaisen vaikutelman saimme ruokaillessamme sohwissa eilen. Parannusta ei siis ole tapahtunut parissa vuodessa.surullista todella.Asennevamma ei ole rock.