torstai 26. helmikuuta 2009

Rosso Jyväskeskus 26.2.2009

Lunch special!!

Tällä kertaa olimme liikenteessä lounasaikaan ja miesporukalla.

Suuntana oli tänään kaikille meille varmasti niin tuttu ravintola eli Rosso. Jyväskylässä niitä on kaksi kappaletta, kohteemme oli nyt Rosso Jyväskeskus.

Lounasaika ja hiihtoloma, joten väkeä oli runsaasti liikenteessä. Odottelimme hetkisen vapautuvaa pöytää. Päästyämme istumaan tarjoilija saapui nopeasti luoksemme ja kysyi juomatilausta, me olimme sen verran nopeita liikkeissämme, että tilasimme ruoatkin samalla.

*T päätyi lounaslistalla olevaan "Kalkkunaa BBQ -kastikkeella" 10,80 €
*J otti perinteiseltä listalta "Toscanan maalaissalaatin" 9,90 €

Salaattipöydän antimet sisältyy aterioiden hintaan. Tarjolla oli raasteita, herneitä ja jotain muuta rehua & patonkia. J ei ottanut salaatinkastiketta, tämä johti siihen että salaatit jäi syömättä. Porkkanaraaste oli limaista ja pahan makuista. T salaatit maistuivat, paha maku taisi jäädä kastikkeiden alle.

Rosson sisustus ei liene esittelyjä kaipaa. Italialaista tyyliä ovat hakeneet ja ihan ok siinä onnistuneet. Salia on mukavasti jaettu eri loossein tai pöytäryhmin, joten yksityisyyttäkin löytyy.

Annokset saimme reilun 20 minuutin odottelun jälkeen. Annokset näyttivät kalpeilta ja pieniltä. T:n annoksen väri oli nuukahtanut persilja. J:n salaatissa oli väriä, mutta muuten annoksen näöstä jäi kalpea fiilis. T:n kommentit annoksestaan "huonompaa tavaraa saa hakea...". J:n salaatti maistui mutta ei nyt niin kummoisesti.

Hinta-taso on suhteellisen kallis, kun vertaa annoskokoon ja laatuun. Kiireisen ei kannata tulla Rossoon, pitkää pinnaa mukaan.

Grande totale:
- Ei lounaspaikka, mikäli lounastauko on ½ tuntia --
- Tuttu ja turvallinen +
- Sijainti loistava +
- Annokset pieniä --
- Tarjoilijoita paljon, mutta keittiö ei "vedä"
- Mössöruokaa --
- Salaattipöydän raasteet --
- Sisustus perus settiä
- Onni Orava & mussut ++
- Henkilökunta ookoota ja huomaamatonta
- "Kun mikään ei tunnu miltään.."

Arviointi:
Henkilökunta ***
Hinta-laatu **
Sisustus ***
Palvelun nopeus ***
Ruoan maku ja ulkonäkö *

Rosso Jyväskeskus **

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaisi teidän ottaa ensin selvää rosson tuotteista. Siellä nimittäin ei ole salaattipöytää vaan nimenomaan se on RAASTEPÖYTÄ nimeltään! Jos on ollut kerran hiihtoloma ja väkeä reilusti kyseisessä ravintolassa niin olette saaneet kyllä nopeasti teidän ruoat. Yleensäkkin ruokaravintolassa 20 min on normaali odotusaika, tosin lounasaikaan saa tietenkin nopeammin ruoan jos ei ole paljon ruuhkaa ja siitä kyllä ilmoitetaan jos on!
Terveisin: entinen rossolainen