keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Sakura Gawa 11.3.2009



Väinönkeskuksessa sijaitseva Kiinalainen ja Japanilainen ravintola, lienee monelle suht tuntematon. Ravintola on suhteellisen pieni, reilu parisenkymmentä asiakaspaikkaa.

Tällä kertaa päädyimme seuraaviin annoksiin:
* A "Kanaa ja ananasta" 9,95€
* T "Kanaa ja valkosipulia" 9,90€
* J "Kanaa ja cashewpähkinöitä" 11€
Paikallista olutta maisteltiin myös "Tsing Tao" 4€/pll

Tilaus lähti 17:35 ja niin lähti tarjoilijakin. Keittiö on jossain muuallakuin ravintolassa.. 17:45 tarjoilija palasi A:n kanan ja ananaksen kanssa, riisi ja muiden annokset eivät vissiin olleet vielä ready..

Henkilökunta: Näkyvillä vain 1, erittäin kohtelias, todella herttainen, ystävällinen ja hän kiitteli kovasti tilausta tehdessä jne. Keittiöhenkilökunta olisi siellä missä sitten se keittiö ikinä onkaan, se jäi arvoitukseksi. Tarjoilija hymyili todella paljon, missä suomalaisessa ketjuravintolassa saa näin mukavaa ja aurinkoista palvelua.

Hinta-laatu: On erittäin kohillaan. Annoskoko on reilu, riisiä olisi halutessa saanut lisää. Pääruoat ei juurikaan 11-12 euroa kalliimmat, taisi olla yksi poikkeus ja sekin 15,50€. Jälkiruoat olivat 4 euron tuntumassa.

Sisustus-viihtyisyys: Tahmeat ruokalista, joihin oli käsin kynällä kirjoitettu muutokset ja lisäykset. Sisääntulo ravintolaan sekava, teipattuja erivärisiä lappuja joka puolella sermejä ja ovea. "Kivat" kukat ilostuttivat ikkunalla. Tunnelma on rauhallinen, etninen ei-ärsyttävä musiikki soi taustalla. Teemaan sopiva miljöö, perus siistiä, ei haise pahalle - kuten muualla Väinönkeskuksessa. Ulkopäin ravintola näytti suljetulta, fiilis kuin pornokauppaan mennessä - ei tiedä mitä oven takana odottaa.

Palvelun nopeus: Varsin nopeaa, mutta pisteitä laski eriaikaisuus. A odotti kanoineen tovin ennenkuin sai riisit seuralaisiksi. Johtunee vissiin siitä, että se keittiö on edelleen meiltä hukassa.

Ruoan maku ja ulkonäkö: Ulkonäkö ihan hyvä, värikäs. T oli käynyt aiemmin, joten hän tiesi mitä odottaa. Ruoka oli ihan OK maukasta, ei mitään wow-faktorya.

Grande totale:
- Kivan pieni ja rauhallinen paikka
- Toimii varmasti lounaspaikkana paremmin
- Netissä oli kehuttu sushia, emme löytäneet sitä listalta
- Edullinen hinta-taso
- Aurinkoinen henkilökunta
- Reilut annokset
- Sijainti Jyväskylän kaavalla syrjäinen
- Missä se keittiö on?
- Miinusta ruoan eriaikaisesta tarjoilusta

Arviointi:
Henkilökunta ****
Hinta-laatu ****
Sisustus ***
Palvelun nopeus ***
Ruoan maku ja ulkonäkö ***

Sakura Gawa ***

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Takeaway-listalla lukee että sushi pitää tilata väh. 3 tuntia etukäteen.

Anonyymi kirjoitti...

Antaisin itse paikalle neljä tähteä siitä kun ruoat ovat taivaallisen hyviä, henkilökunta on aivan loistava ja ruokien koko on iso. Jyväskylän paras kiinalainen ravintola ehdottomasti. Suosittelen kaikille ! :)