keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Shalimar 25.3.2009



"Taste of India"

Matkakeskuksen tietävät kaikki tässä cityssä ja siellä on tämän iltainen kohteemme.
Shalimariin ja Shalimarista on aivan loistavat kulkuyhteydet, junat ja taksit ovat aivan vieressä.

Ravintola on suhteellisen pieni, pitkä ja suht kapea tila. Sisustaminen tilassa on ollut haastavaa. Toinen iso seinä on tumman punaisella maalattu ja toinen punaruskeaa tiiltä. Ravintolaan pääsee sisään molemmista päädyistä. Sisustus on kiva, tuolit on kivasti päällystetty kankaalla, sointuu hyvin pöytäliinoihin. Astiat pöydässä ovat laadukkaat. Intialainen musiikki soi taustalla, sopii täällä todella hyvin tunnelmaan. Volyymikin on sopivalla tasolla.

Ruokalistat ovat todella siistit, ei tahmaisuutta. Lista on suomeksi ja lontooksi. Laktoosittomat vaihtoehdot ovat merkitty selkeästi ja niitä on runsaasti. Myös muut erikoisruokavaliot ovat huomiotu. Listalla on myös intalaista viiniä ja olutta.

J: Mutton Tikka Masala 16,50 € (alempi kuva)
A: Dhania & Lime Chicken 11,50 € (kuvista ylempi)
S: Rogan Josh 13,00 €
T: Chicken Korma 11,50 €

Alkuun otimme valkosipuli NAN -leipää 2,90 € per leipä. Kahdesta leivästä riitti meille kaikille. Tikka Gold olutta 0,5 litran pullo 5,60 €.

Henkilökuntaa salissa oli 1. Hän oli erittäin kohtelias, asiallinen, siististi pukeutunut, ripeä, huomaavainen, aito hymy jopa silmätkin hymyilivät. Palvelun hän hoiti tyylikkäästi kahdella kielellä, jopa niin tyylikkäästi että J ei tajunnut tarjoilijan välillä puhuvan lontoota. Tarjoilu hoitui huomaamattomast, ammattitaidolla ja ripeästi.

Ruoat tulivat suhteellisen nopeasti, olimme saaneet juuri NAN leivät syötyä. Pääruoat tulivat jokaiselle erillisissä astioissa, riisit tuli parissa isossa asiassa. Annokset olivat mukavan näköisiä ja värikkäitä. Annoskoko oli reilu. Ruokalistassa olevat merkinnät ruoan tulisuudesta piti hyvin paikkaansa. Ruoat
maistuvat todella hyvin. Maku oli selkeästi erilainen, ei kuitenkaan liian ihmeellistä.

Grande totale:
- Positiivinen yllätys
- Loistava henkilökunta
- Laadukasta, makukasta ja suht edullista ruokaa
- Sopivasti erilainen
- Loistavat kulkuyhteydet
- Muovikukat pöydissä
- Viini suht kallista, mutta on paikallista +-+-+-
- Mukava leppoisa tunnelma
- Paljon laktoosittomia vaihtoehtoja
- Sopivan tulista ruokaa

Arviointi:
Henkilökunta *****
Hinta-laatu ****
Sisustus ***
Palvelun nopeus *****
Ruoan maku ja ulkonäkö ****

Shalimar ****

Ei kommentteja: